Velkommen til Shaadi.no - Planlegg hele bryllupet på ett sted

Om Shaadi.no

Det hele startet i Halden, 

Read More

Gjøremål liste

Get your sorted list with Check List planning tool each list status

Budsjett planlegger

Budget plan tool provide you program to evaluate actual,paid and due amount

Gjesteliste

Make list for your guest and collect email addresses

Hvordan Virker Det

1.Find The Vendor

2.Compare The Proposal

3.Hire The Right Vendor

Shaadi.no er et digitalt verktøy som gir deg full oversikt over alt som skal planlegges til den store dagen. Her får du våre 4 superenkle trinn til å komme i gang!

Si farvel til notater her og der, post-it-lapper over alt og forsøkene på å huske det meste til den viktige dagen – med Shaadi.no blir bryllupsplanleggingen gøy og enkel! Dere kan finne selskapslokalene og vielsesstedene dere liker, se på ulike leverandører av kjoler, kaker og blomster samt booke de beste fotografene i ditt distrikt – uten å forlate siden.

Her er våre 4 enkle trinn for å komme i gang med planleggingen i Shaadi.no:

 1. Lag en bruker og bli kjent med bryllupssiden din

  På forsiden av shaadi.no klikker du på “Begynn planleggingen nå" og følger de 5 enkle trinnene til å registrere brukeren din. Alt du legger inn kan endres etterpå, og skulle du få problemer underveis er det bare å kontakte oss på chatten vår. Når du har laget brukeren din blir du sendt videre inn på din personlige bryllupsside og kan begynne planleggingen. Denne siden finner du alltid igjen ved å logge inn via linken øverst til høyre på nettsiden. Link til bryllupssiden din finner du på samme sted etter du har logget inn, og også øverst i menyen på høyre side. Husk å invitere din kjære når du har laget profilen, så kan dere planlegge sammen!

  Inne på bryllupssiden din kan du legge til gjøremål, og delegere disse dere i mellom. Du kan også legge leverandører i listen, og lage gjestelisten din med allergier, bordplasseringer og det hele. 

 1. Slik finner du raskt aktuelle leverandører og tjenester med vårt smarte søk og filter

  Du kan søke på for eksempel navn eller sted og raskt få frem valg. 
  Vil du utforske kategoriene, velger du bare den du vil starte med, så kommer du til kategorisiden. Start for eksempel med selskapslokaler: https://Shaadi.no/kategorier/selskapslokale
  Inne på kategorisiden til selskapslokalene kan du også søke innenfor den valgte kategorien, men du kan også bruke filteret for å snevre inn utvalget ditt.

  Sted: Under sted i filteret kan du velge byer. Du kan velge flere eller alle om du vil. 
  Pris: Her kan du dra prisvelgeren for å snevre inn utvalget. Alle leverandørene våre har priset pakker de leverer – men vi anbefaler også å ta en titt uten å bruke filteret, hva leverandørene tilbyr innenfor de ulike pakkene kan variere – og noen ganger kan den perfekte leverandøren være verdt det lille ekstra
  Andre filtre: her har du et hav av preferanser som kan være aktuelle for deg – fra dansegulv til frokostservering. Lek deg med alternativene, det er bare å velge dem bort igjen om det ikke gir riktig utvalg for deg.

 1. Kontakte leverandører og få gratis visninger

  På leverandørsiden kan du lese mer om leverandøren og sende dem melding. Svar vil dukke opp i din e-post. Vi oppfordrer deg også til å forespørre visning hos leverandører dersom du vil få en omvisning eller et møte. Dette koster ingenting, og sendes som en epost til leverandøren. Skulle du noen gang oppleve at leverandører ikke svarer raskt på din henvendelse, tar du bare kontakt med oss med det samme – vi bistår gjerne.

 2. Legg favorittleverandørene dine i huskelisten og budsjettet ditt – og gi oppgaver til din kjære!

  På høyre side av leverandørsiden, kan du velge prispakker fra leverandøren, legge inn antall gjester og pinne summen til budsjettet ditt. På denne måten får du god oversikt over kostnader underveis. Du kan videre lage gjøremål knyttet til hver leverandør, og delegere disse mellom deg og din kjære.
  Snart vil det også komme flere spennende verktøy på bryllupssiden din, abonner på vårt nyhetsbrev, så får du siste nytt først!

Featured Listing

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem