Velkommen til Shaadi.no - Planlegg hele bryllupet på ett sted

Hotell Refsnes Gods AS

Price Range NOK 1695 - NOK 2590

Contact Vendor

Contact Via
E-Mail
Call
Description
Atmosfære og opplevelser. Det er hva bryllup på Refsnes Gods handler om!
Tjenester
Praktisk informasjon:
INNSJEKK: Fra kl: 15:00
UTSJEKK: Innen kl: 11:00
KJØKKEN: Smaksrik meny
STØRRELSE AV LOKALET: Varierer fra 20-160 kvm
TYPE BORD I LOKALET: Runde bord og kambord
MINIMUM ANTALL GJESTER: 2
MAKSIMUM ANTALL GJESTER: 105
Mer info
Refsnes Gods er stedet for deg når du ønsker å feire den store dagen i herskapelige omgivelser med utsøkt mat og drikke. Din bryllupsfeiring er en opplevelse for livet, og på Refsnes Gods kan du nyte dagen i trygg forvissning om at det praktiske er i erfarne hender.

Rammen rundt den store dagen er viktig – på Refsnes Gods har du valgmuligheter fra rustikk stemning i Vinkjelleren til ballstemning i Kongesalen. Omgivelsene er så vakre og romslige slik at her kan alt fra fotograferingen med den vakreste bakgrunn foregå til frokost dagen derpå. Det er plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg mens brudeparet fotograferes, alt avhengig av antall og årstid blir det foran peisen, havestuen eller i haven.

Vielse i hagen?

Drømmer dere om utendørs vielse? Refsnes Gods har en stor og deilig hage med grønne plener og en nydelig lindetre-alle. Den er som skapt til å komme kjørende opp i med Rolls Roycen vår, mot ventende gjester klare til å skåle med brudeparet.
Hver sommer har vi minst en brud som kommer ridende opp på hest. Andre velger å gå oppover alleen, som en lang og vakker kirkegang. De som ikke ankommer i bil velger gjerne å komme ned trappen fra Restaurant Munch. Mulighetene er mange. Sammen med brudeparet finner vi en løsning som dere blir fornøyd med.

Vi bærer ut stoler og legger ut rød løper, er det sterk sol eller litt regn, slår vi opp de to kjempestore parasollene som dekker hele området hvor vielsen foregår på. Brudeparet velger selv om de vil ha prest, vigsler eller dommer.

Hagen og stranden med sine plener og trær, er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering.

REFSNES GODS BRYLLUPSPAKKER
Bryllupsfeiring er lykke og forventning! Brudeparet skal ha gleden av å nyte den store dagen sammen med sine gjester – vi tar hånd om det praktiske. Velg den av våre bryllupspakker som passer best for dere. Er det ønsker utover dette, vil vi gjøre vårt beste for å få det til! Lokalleie, hvite duker, tøyservietter, lys og enkle roser er inkludert.

You May Consider These Items

Losby Gods
Losbyveien 270, 1475 Finstadjordet, Norge
NOK 1100
Quality Hotel 33
Østre Aker vei 33, 0581 Oslo, Norge
NOK 1230 - NOK 1725
Vendor Profile - test test
Video

Sorry, No video added by vendor

User Review

Please login to add your review