Velkommen til Shaadi.no - Planlegg hele bryllupet på ett sted

Har du lyst til å tilby dine tjenester på Shaadi.no?

Våre nettsider rangerer høyt på google søk og det gjør at flere og flere brudepar finner oss og du som leverandør får potensielle kunder. Et veldig enkelt kontaktsystem for forespørsler gjør det enkelt for begge parter å komme til en enighet raskt. Shaadi.no formidler kontakt mellom brudepar og deg som leverandør av bryllupstjenester i Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark).

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for oppretting av en profilside for dine tjenester.

Vi i Shaadi.no tilbyr deg som tilbyder: 

Bedre Økonomi
Shaadi.no legger til rette for å planlegge bryllup året rundt, og gir deg som leverandør kunder i deler av året som ellers har lavere omsetning og færre oppdrag.

Økt synlighet på Google og sosiale medier (Facebook, Instagram, Snapchat og Tiktok)
Shaadi.no brenner for bryllup, og har derfor gode verktøy og de riktige målgruppene for å øke din synlighet. Vi er tilstede på messer, i sosiale medier, i bryllupsmagasiner og mye mer, hvor vi sørger for at våre leverandører nyter godt av økt synlighet og blir tydelig markedsført mot sin målgruppe.

Oversikt over tilbakemeldinger fra kunder 
Shaadi.no gir deg muligheten til å få vurderinger fra brudepar som har brukt dine tjenester. Dette gir deg som leverandør stor troverdighet, og senker terskelen for at nye brudepar tar kontakt. I tillegg kan tilbakemeldingene gi verdifull innsikt og forbedringsmuligheter.

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg umiddelbart.