Velkommen til Shaadi.no - Planlegg hele bryllupet på ett sted

 

Vurderer du å bli leverandør i Shaadi.no?

Her finner du noen av dine fordeler! Gjør brudepar til kunder med en godt synlig oppføring som rangerer i søk, enkelt og oversiktlig kontaktssystem for forespørsler og gode muligheter for eksponering! Shaadi.no formidler kontakt mellom brudepar og deg som leverandør av bryllupstjenester i Skandinavia.

Ta kontakt med oss for mer informasjon – eller opprett en profil, så tar vi kontakt med deg!

Vi i Shaadi.no tilbyr deg: 

Kutt i administrative kostnader 
Shaadi.no automatiserer mye av kommunikasjonen du gjør med brudepar i dag, slik at epostdialog og telefonsamtaler med brudeparet blir enklere.

Bedre likviditet
Shaadi.no legger til rette for å planlegge bryllup året rundt, og gir deg som leverandør kunder i deler av året som ellers har lavere omsetning og færre oppdrag.

Økt synlighet 
Shaadi.no brenner for bryllup, og har derfor gode verktøy og de riktige målgruppene for å øke din synlighet. Vi er tilstede på messer, i sosiale medier, i bryllupsmagasiner og mye mer, hvor vi sørger for at våre leverandører nyter godt av økt synlighet og blir tydelig markedsført mot sin målgruppe.

Oversikt over tilbakemeldinger fra kunder 
Shaadi.no gir deg muligheten til å få vurderinger fra brudepar som har brukt dine tjenester. Dette gir deg som leverandør stor troverdighet, og senker terskelen for at nye brudepar tar kontakt. I tillegg kan tilbakemeldingene gi verdifull innsikt og forbedringsmuligheter.

Vil du bli med på Shaadi.no eller ha mer informasjon?

Lyst til å bli med, få en demonstrasjon eller bare mer informasjon? Fyll skjemaet under så tar vi kontakt med deg umiddelbart.